Review: Orabrush

Review: Orabrush

 

Stinkende adem, daar heeft iedereen wel eens last van, je kunt dan je tanden poetsen of een kauwgompje nemen maar dat helpt niet altijd, en vaak komt de geur of vieze smaak snel weer terug.
Dit komt omdat 80 tot 90% van een slechte adem word veroorzaakt door tongplak, dat is dat vieze laagje die vaak vooral achter op je tong zit.

Om die tongplak weg te halen bestaat er een speciaal borsteltje met een schraper, de Orabrush. Met de Orabrush kan je een witte of een gele tong behandelen, en je tong schoon en fris houden.

Als je de Orabrush gaat gebruiken dan moet je eerst met de borstel over je tong heen en weer bewegen, daarna ga je met de schraper over je tong heen en haal je al het tongplak weg die je net losgemaakt hebt met het borsteltje. Het werkt echt goed want je ziet daarna echt viezigheid op de Orabrush zitten!

Dit is mijn tong voor dat ik de Orabrush heb gebruikt. Er zit (gelukkig) geen super vieze dikke laag op, maar toch is het niet helemaal mooi schoon en roze.

Het doet geen pijn om de Orabush te gebruiken want het borsteltje is niet te hard. Het kan alleen een beetje raar aanvoelen als je helemaal achter op je tong gaat, waar het meeste tongplak zit. Maar hier wen je wel aan na een paar keer gebruiken.

Dit is mijn tong na het gebruiken van de Orabrush. Het ziet er weer mooi schoon en roze uit en geeft een erg fris en schoon gevoel.

Ik vind de Orabrush een fijn product, het geeft je echt een frisser gevoel en je voelt je ook zekerder over je adem. Ik heb wel eens dat als ik iets met veel knoflook eet, dat ik de volgende dag als ik wakker word nog een beetje een vieze smaak heb. (ook al heb ik mijn tanden goed gepoetst en mondwater gebruikt) Maar dit heb ik niet meer als ik de Orabrush gebruik omdat alle vieze tongplak verwijderd word.

De Orabrush kost € 9,99 en is hier te bestellen.

 
 
BRON : http://tannedbeauty.nl
Advertenties

One thought on “Review: Orabrush

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s